Skip to content

Zistite nedostatky na vašom dome


Energetický certifikat na dom vám napovie k viacerým skutočnostiam, ktoré by ste na svojom novo stavanom dome mali vylepšiť. Môže sa to vzťahovať na spotrebu elektrickej energie alebo na spotrebu vody, či na tesnenie, ktoré ste plánovali v svojom rodinnom dome namontovať. Stavba rodinného domu si vyžaduje veľmi veľa úprav, na ktoré by ste mali myslieť veľmi skoro. Zabezpečte si dokonalý domov, kde sa budete cítiť veľmi príjemne aj s rôznym moderným zariadením, ktoré si do vášho rodinného domu zaobstaráte ešte pri jej samotnom stavaní. Majte krásne a inteligentné bývanie už pri dokončení stavby. Oceníte to nielen vy, ale aj vaša rodina.

vlastný dom

Energetická trieda vám napovie, čo by ste mali zmeniť už pri samotnej stavbe rodinného domu. Je to pre vás veľmi dôležité, nakoľko bez platného energetického certifikátu by nemohla prebehnúť kolaudácia vášho rodinného domu. Skolaudovanie domu je potrebné a mali by ste mať dom postavený presne podľa platných predpisov v zákone. Mnohí upravujú spotrebu energie práve solárnymi panelmi. Solárne panely sa zohrievajú od slnečného žiarenia a toto teplo absorbujú. Potom sa teplo dostane aj na ohrev vašej vody alebo do vykurovania.

energetické triedy

Takáto úspora energií je veľmi pozitívna a bude priaznivo vplývať aj na energetickú triedu pri schvaľovaní energetického certifikátu vášho rodinného domu. Túžite po modernom rodinnom dome s rôznymi vychytávkami, ktoré vám zabezpečia omnoho príjemnejšie a šetrnejšie bývanie? Môžete taký mať, ak sa sústredíte na tieto vychytávky už pri samotnej stavbe vášho nového moderného rodinného domu. Rodinný dom si viete takto zmodernizovať, aby ste ušetrili čo najviac financií. Pomôže vám k tomu energetický certifikát, ktorý získate, ak dodáte všetky dôležité dokumentácie. Sú to rôzne zložky, ako projektová dokumentácia, ale aj tá fotografická dokumentácia.

Published inVýrobky